Interieur,  Product Reviews

Winactie: Win een wereldkaart op Canvas

Een tijdje terug kreeg een leuk aanbod om een product te reviewen. Ik ga normaliter niet zomaar in op e-mails over product sponsoring of product reviews van bedrijven. Ik heb er een aantal gehad, maar veel paste niet bij mij. Totdat wereldkaarten.nl contact met mij opnam. Het aanbod wat ik kreeg vind ik erg leuk en bij mij passen, want ik mag 1 van jullie blij maken met een waardebon t.w.v. 60 euro om ook een wereld kaart op canvas naar keuze te bestellen! Wat je ervoor moet doen om kans te maken lees je verder in deze blog! 

Een hippe decoratie voor je interieur

Tegenwoordig schijnt het voor elke reisliefhebber een must-have te zijn om een wereld kaart in huis op te hangen. Het is een hippe decoratie voor in je interieur. Daarnaast ziet het er daadwerkelijk ook echt leuk uit. Ik kijk op mijn werk al elke dag tegen een wereld kaart aan. Ik heb er vaak over nagedacht om er ook 1 op te hangen in mijn huis. 

Wereldkaarten.nl

 De een heeft een wereldkaart op canvas, de ander op hout, aluminium, poster, schoolplaat, plexiglas of als behang. Je kunt wereldkaarten van verschillende materialen kopen en in verschillende stijlen.

Wereldkaarten.nl biedt 90 verschillende unieke designs wereldkaarten. Daarnaast hebben ze ook een assortiment landkaarten en stadskaarten. Wereldkaarten.nl is een onderdeel van fotocadeau.nl 

Wereldkaart op Canvas

Toen wereldkaarten.nl mij benaderde, werd ik gelijk enthousiast. Ik kreeg een waardbon aangeboden t.w.v. 60 euro. Ik mocht dan een wereldkaart op canvas naar keuze kiezen en hierover een review schrijven. 
Een wereldkaart op canvas is eigenlijk een canvas foto.

Een foto op canvas is dus een foto op schildersdoek. De foto wordt dan geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat er een soort fotoschilderij. 

Er zijn heel veel leuke verschillende designs te vinden voor een wereldkaart op canvas. Ik heb vooral gekeken naar een wereldkaart die qua kleur goed bij mijn slaapkamermuur past. Ik koos uiteindelijk voor een wereldkaart van 100×80 met een Sterrenhemel print. Ik had tijdens het bestellen nog de keuze om er een ophangsteem, een omlijsting en/of vlaggetjes erbij te bestellen. Ik koos geen van alle, want dat zou niet mooi staan in mijn slaapkamer en ik had zelf nog wat liggen om het doek ermee op te hangen.

Prijzen

De prijzen voor een wereld kaart op canvas gaan vanaf 34,95 euro en variëren per grootte en extra’s. Het is zijn normale prijzen voor een print op canvas, als je het een beetje vergelijkt met andere webshops die dit verkopen. Maar als je naar de kwaliteit en originaliteit kijkt dan zijn deze prijzen het zeker waard. 

Snelle en verzorgde verzending

De bestelling werd erg snel verwerkt en verzorgd verzonden. Ik had het product maandagmiddag besteld en het werd de volgende dag gelijk geleverd via DHL. Het was dik verpakt in bubbeltjes folie en karton aan de voorkant van het doek. 

Kwaliteit van het product

Met prints of foto’s bedrukt op canvas ben ik altijd een beetje huiverig geweest. Ik ben altijd bang dat de kwaliteit van de print te pixelachtig of onscherp. Gelukkig ben ik niet teleurgesteld en is de kwaliteit van de print scherp en goed van kleur. Het doek zelf was mooi glad, maar niet te glanzend en goed aangespannen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en heb het boven mijn bed gehangen. Ik word er elke dag blij van als ik er naar kijk. Ik droom dan over de landen die ik nog wil bezoeken. 

WINACTIE

Het aanbod was dat niet alleen ik blij mag worden met dit product, maar ik mag nog 1 iemand blij maken met een waardebon t.w.v. 60 euro voor een wereldkaart op canvas naar keuze

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Lees mijn blogreview
  • Like de foto op mijn instagram
  • Laat een reactie achter met dat je meedoet onder de foto 
  • Deel de foto van mijn instagram in je story

Meedoen kan tot middernacht op donderdag 23/05. Vrijdag 24/05 maak ik de winnaar bekend! 

Heel veel succes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.