Lifestyle,  Persoonlijk

Welkom op Dreaming with Nydiart!

Jaren heb ik geworsteld met een eigen blog starten, na veel mislukte pogingen heb ik even goed zitten nadenken; wie wordt mijn doelgroep? Waarover ga ik bloggen? Wat word het hoofdonderwerp? Ga ik voor Engels of Nederlands? En ga zo maar door. Het is altijd mijn droom geweest om te schrijven voor een groter publiek dan alleen voor mezelf. Ondanks dat ik deze droom flink heb uitgesteld, omdat ik niet wist hoe alles werkte (en te lui/te druk was om het uitzoeken), heb ik na lang brainstormen een plan van aanpak kunnen opmaken. De eerste stap heb ik nu eindelijk gemaakt! Een plan van aanpak was mijn einddoel van dit jaar, maar ik ben inmiddels verder gekomen dan dat. Ik heb nu al een eigen website met eigen domeinnaam dankzij een lieve vriendin die er wat meer verstand van heeft. Een eigen domeinnaam is iets waar ik echt het meest naar uit heb gekeken. Het resultaat zie je hier nu voor je.

Dreaming with Nydiart staat voor de dromers met een positieve kijk op het leven. Met deze blog krijg je een kijk op mijn levensstijl met een chronische darmziekte, de positieve mindset waar ik aan werk en mijn grootste interesses die ik graag wil delen. Ik neem je mee op mijn zoektocht naar balans in het leven. Wat ik hoop met deze blog te bereiken, is dat je na het lezen van mijn blogberichten, je geïnspireerd, gemotiveerd en met een positief gevoel mijn website verlaat.

De hoofdtaal van mijn blog zal Nederlands zijn, maar voor mijn buitenlandse vrienden doe ik er een Engelse vertaling erbij.

Let’s find that balance in life!

Liefs,
Nydia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.