Lifestyle,  Persoonlijk

LIEBSTER AWARD 2.0

Superleuk dat ik weer genomineerd ben voor de blogtag: Liebster award. Dit keer door powerwoman Lisa van Crohn & Ik. Lisa, dank je wel voor de nominatie! 

Wat is de Liebster Award?

Voor degenen die mijn eerste nominatie hebben gemist, lees het hier: Mijn eerste blogtab: The Liebster Award. The Liebster award is een blogtag waarin je een vragenlijst krijgt van andere bloggers en zelf ook een vragenlijst doorstuurt om op deze manier de andere bloggers beter te leren kennen. Voor de tweede keer heb ik de eer om vragen te beantwoorden en weer nieuwe bloggers te nomineren. Ik vind het superleuk dat ik weer getagged ben en om deze vragen te mogen beantwoorden. Hieronder volgen de antwoorden op de vragen die ik heb gekregen:

 

 1. Wat is jouw life quote?
  “A queen will always turn pain into power.”
  Ik vind dit zo’n krachtige en mooie quote. Ik zie mezelf graag als de koningin van mijn eigen rijk, oftwel mijn eigen leven en wereldje die ik heb opgebouwd voor mezelf. Van de tegenslagen die ik leer in mijn leven, leer ik de “pijn” die ik ervaar om te zetten in kracht als in een leerpunt. 
   
 2. Waar word jij echt gelukkig van?
  Een mooie goede dag, een goed boek of serie of film, dieren, de natuur, eten, kleding, kleine of grote gebaren waaruit blijkt dat mensen ook om jou geven, andere gelukkig zien. Van al die kleine en mooie dingen in het leven kan ik echt gelukkig van worden. 

 3. Zonder wat ga jij nooit de deur uit?
  Mijn telefoon, portemonnee, huissleutels, pak zakdoekjes en lippenbalsem. 

 4. Wat is jouw guilty pleasure?
  Als ik alleen ben en ik ben aan het lezen of een serie/film aan het kijken en ik gewoon hardop kan reageren met elke emotie die er op dat moment door me heen gaat, zonder dat iemand gek naar mij kijkt. En ook ongestoord eten als een gek. 

 5. Welke dag uit je leven zou jij opnieuw willen beleven?
  Dat vind ik wel een erg moeilijke vraag, omdat ik meerdere mooie dagen heb gehad in mijn leven. Misschien zou ik een dag opnieuw willen beleven bij mijn oma die er niet meer is, waar wij met de hele familie allemaal samen zijn. 

 6. Wat zou jij doen met een miljoen?
  Eerst mijn studieschuld terugbetalen, een bedrag bepalen wat ik aan mijn familie zou kunnen geven, daarna een huis kopen en die helemaal inrichten naar eigen stijl. En mijn droomreisjes uitvoeren voordat ik aan de slag ga met mijn eigen droom bedrijf. En een deel naar een goed doel sturen waar ik achter sta. Wat overblijft gaat naar mijn spaar. 

 7. Wat is jouw favoriete song ever?
  Momenteeel is “This feeling” van The Chainsmokers mijn favoriete song ever geworden. Zoals ik in mijn top 10 favoriete liedjes heb uitgelegd, het lied is catchy en heerlijk om mee te zingen. De lyrics zijn spreken mij ook veel aan. Verder is er nog meer liefde voor dit liedje ontstaan, omdat ik nu weet dat Drew, een van de dj’s, dit heeft geschreven nadat hij uit zijn depressie is gekomen. Het geeft meer betekenis aan dit lied. 

 8. Wat staat er op nummer 1 op jouw bucketlist?
  Een prachtige roadtrip en/of treinreis maken door de UK. Van de Schotse highlands naar prachtige steden naar het Britse heuvelachtige platteland tot de prachtige zuidkust van Engeland. 

 9. Wie is voor jou belangrijk?
  Mijn familie en vrienden zijn voor mij de belangrijkste personen in mijn leven. Van hen krijg ik onvoorwaardelijk steun, liefde en energie, die ik ook met alle liefde teruggeef. 

 10. Wat is jouw favoriete life hack waar je echt niet meer zonder mee kan?
  Ik heb denk ik geen life hack waar ik zonder mee kan.

Hier volgen nog de regels die verbonden zijn aan de Liebster Award:

 •        Bedank de persoon die jou heeft genomineerd;
 •        Post een link naar zijn of haar blog;
 •        Zet een foto van de award op je blog;
 •        Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd;
 •        Nomineer 5 tot 11 blogs;
 •        Bedenk 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert;
 •        Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd
  en bezorg hen de link van je eigen blogpost;
 •        Kopieer deze regels in je eigen blogpost.

 

Ik nomineer:

 Nadia van ND Blogproject

– Ellie van More Than Everthing

– Margje van Life by Margje

– Michelle van Mchll.nl

– Esther van Quelque Chose 

 

Dames, de volgende vragen heb ik voor jullie opgesteld:

1. Van welke kleine dingen wordt je blij?

2. Wat is je favoriete jeugdherinnering?

3. In welk jaartal zou je weleens geleefd willen hebben? (denk aan steentijd / middeleeuwen / 50’s / 60’s / 70’s / 80’s noem maar op)

4. Wat voor titel zou je je leven geven als het een film was?

5. Welk talent die je niet bezit zou je het liefst willen kunnen (en waarom)?

6. Wat helpt jouw op sombere dagen om opgevrolijkd te worden?

7.  Waarvoor mag iemand je wakker maken midden in de nacht?

8. Wat zijn je ergste cravings?

9. Als je een dag in je leven mocht veranderen, welke dag zou je dan uitkiezen?

10. Wat maakt jou de persoon die je nu bent?

 

|| Veel succes! Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden! ||

P.S.: Vergeet je niet mee te doen aan mijn winactie? Zie mijn vorige blogpost: 1 jaar Dreaming with Nydiart. Meedoen kan tot en met 29 oktober middernacht! Winnaars worden op 30 oktober om 20.00u bekend gemaakt.

Eén reactie

 • Lianne

  Leuk dat je een tweede tag hebt gekregen! En leuke vragen heb je ingevuld 🙂 Ik heb zojuist ook mijn tweede tag gekregen! Ik herken wat je zegt, een dag herbeleven toen mijn oma nog leefde zou ik ook wel willen, vooral omdat ik best wel jong was toen ze overleed. En dat is inderdaad een hele mooie en betekenisvolle quote!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.