Mode,  Product Reviews

Gaston Luga rugtas

Sponsored blog

De volgende samenwerking die ik durfde aan te gaan is met Gaston Luga. Zij zijn een Zweeds rugtassenmerk uit hartje Stockholm en verkopen rugtassen in een Zweeds design, gemaakt van Vegan kunstleer, sterk canvas en metalen details. Naast dat ik kunstenaar en illustrator ben, ben ik vrij actief op instagram met het plaatsen van foto’s en dagelijkse gedachten. Ook ben ik een liefhebber van kleding stylen op mijn eigen manier en dat deel ik ook zoveel mogelijk via mijn foto’s, stories en blog. Ik voelde mij vereerd dat Gaston Luga mij om een samenwerking vroeg. Ik mocht een tas naar keuze uitkiezen om over te reviewen en instagram posts over te plaatsen om ze wat meer bekendheid te geven in Europa.

In de blog van deze week deel ik jullie mijn bevindingen van de tas die ik heb uitgekozen. Daarnaast mag ik jullie ook een leuke kortingscode aanbieden! Lees gauw verder!

Gaston Luga

Gaston Luga geeft om dierenrechten, dus met trots bieden zij producten aan die vegan zijn. Het materiaal waar van de vegan leer is gemaakt is van polyurethane, ook wel bekend als PU leer. Wat het materiaal zo speciaal maakt is dat het voelt als echt leer en het staat bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen. Ook is het een stuk lichter dan echt leer, waardoor het comfortabeler wordt om dagelijks je spullen erin mee te nemen. Door te kiezen voor hun vegan producten draag je zelf ook bij aan dierenwelzijn. Een mooi concept voor een tassenmerk vind ik. 

Gaston Luga biedt verschillende modellen en kleuren tassen aan: de Clässic, de Präper, de Clässy en de Clässy Mini. Waarvan de Clässic en de Präper ook geschikt zijn voor de mannelijke tassengebruikers. 

De rugtassen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedere denkbare gelegenheid. Of je nou een citytripje doet naar een historische stad, gaat uitwaaien op het strand, een boswandeling maakt of gewoon naar je werk of sportschool gaat en noem maar op. Ze zijn een toevoeging aan je outfit en ook very instagramable. 

Het blijft niet alleen bij een minimalistisch en elegant ontwerp, de tassen zijn ook voorzien van praktische details, zoals een speciaal paspoortvakje. Handig om belangrijke dingen binnen handbereik veilig op te bergen. Elk rugtas is ook voorzien van een laptopvak (13-15″). Erg handig voor werk, school en reizen!

Naast rugtassen bieden ze ook paspoorthouders, pasjeshouders, naamlabels en toilettasjes aan gemaakt van de vegan leer. Voor de Clässy Mini kan je zelfs een andere kleur flap kiezen omdat deze bij dit model verwisselbaar is. Het zijn leuke toevoegingen aan de rugtas mocht je veel op reis gaan met deze tas. 

De Clässy

De Clässic en de Präper leken voor een kleine dame zoals ik een klein beetje te groot. Dan zou ik weer dat “Hey rugtas, waar ga je met dat meisje naartoe?” dame zijn. Dus het model wat ik uiteindelijk heb gekozen is de Classy in Black. Andere kleuren dan zwart en bruin vind ik altijd lastig te combineren en ik wissel niet graag continue van tas. Dus ondanks ik nog altijd heel tevreden ben met mijn Cognac gekleurde Saccoo Amsterdam rugtas, vind ik het fijn om nu een iets elegantere rugtas in de kleur zwart in bezit te hebben. 

Het eerste wat mij opviel is dat de tas erg licht aanvoelt, zelfs met mijn spulletjes en een boek erin. Verder vind ik het model heel mooi en een perfect formaat hebben. Doordat alleen de flap en de bandjes gemaakt zijn van vegan leer en de rest van de tas van stevig canvas materiaal, past er net iets meer spullen in dan mijn Saccoo tas. Daar past ook aardig wat in, maar moet ik het heel goed indelen wil ik de tas dicht krijgen. Bij deze hoef ik daar niet veel moeite voor te doen en kan ik eenvoudig een boek meenemen en al mijn andere rommeltjes. De canvas is een stuk flexiber dan leer, waardoor de tas wat meer kan uitrekken. 

De binnenkant van de tas is mooi gevoerd met wijnrode stof wat bedrukt is met het Gaston Luga logo. De vakken aan de binnenkant zijn megahandig om je tas goed in te delen. Het paspoortvakje aan de achterkant van de tas is ook perfect en de paspoort past er met een hoesje in. De tas maak je dicht met de stevige vegan leer touwtjes die nu nog stevig aanvoelen. De onderkant is voorzien van kleine metalen pootjes. Hete enige minpuntje is dat de vegan leer en de metalen details door wrijving veel kraak geluiden maak. Als je hooggevoelig/hoogsensitief ben of gewoon niet tegen veel geluid kan, is dit wel een beetje vervelend. Maar naast dat geluid ben ik erg tevreden met deze tas en kan niet wachten om er veel avonturen mee te beleven.

Prijzen

De prijzen van de accessoires zijn vanaf 15 tot 30 euro. De prijzen van de tassen vanaf 109 tot 149 euro. Voor de kwaliteit en het materiaal waarvan de tassen zijn gemaakt vind ik het normale prijzen. Ik ben sowieso van mening dat als je een goede tas wilt aanschaffen waar je lang mee kan doen, dat het niet erg is als je er wat meer voor moet betalen dan tassen die voor een laag bedrag verkocht worden en binnen een jaar al kapot zijn. 

Verpakking, Verzending & Retour

 Verzending & retourneren is standaard gratis. De levertijd zit tussen 1 en 2 weken in. Alleen omdat ik de tas heb gekregen, kreeg ik, nadat ik mijn adres had doorgegeven en akkoord was gegaan met de samenwerking, deze vrijwel de volgende dag geleverd. Dus ik kan niet echt zeggen hoelang de exacte levertijd duurt en ik ben dus uitgegaan van wat zij op hun website aangeven. 

De tas kwam in een kartonnen doosje binnen met de Gaston Luga logo erop. Bij het uithalen was de doos mooi verpakt in een hoes en waren de bandjes netjes bedekt met papieren folie. 

ONTVANG 15% KORTING

Mocht ik jullie erg enthousiast hebben gemaakt bezoek vooral de website https://gastonluga.com/ om een kijkje te nemen.

Wil je nu ook een rugtas bestellen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je in de aanbieding: Ontvang nu 15% korting bij je bestelling met de kortingscode: NYDIART

HAPPY SPRING! 

Er loopt nu ook nog een actie waarbij je bij aankoop van een rugtas een limited edition canvas tas cadeau cadeau krijgt. De actie loopt t/m 2 juni.  Dus wees er snel bij! Hou ook mijn instagram in de gaten want er komt ook nog een actie code voor de zomer 😉

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de tas vinden en of jullie er ook 1 gaan bestellen! Stuur mij een foto mocht je er 1 besteld hebben met mijn kortingscode!

Om het af te sluiten wil ik Gaston Luga bedanken voor deze leuke samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.