Lifestyle,  Persoonlijk

25 random leuke weetjes over mij

Ik heb zoveel inspiratie voor andere dingen, behalve voor mijn blog van deze week.  Dit keer heb ik jullie volgers laten kiezen wat jullie zouden willen lezen. Ik gaf jullie 4 opties. De keuzes waren: waarom ik van schrijven houd, 25 leuke weetjes over mij, een reisblog of iets anders. Bij het laatste kon je mij in een privé bericht een onderwerp voorstellen. De meeste stemmen gingen naar 25 leuke weetjes over mij. Blijkbaar willen jullie allemaal nog wat meer over mij weten ;). Ze zijn best random en misschien een beetje gek. Ik denk dat jullie al best veel over mij weten met de blogberichten die ik tot nu heb geschreven. Maar het is altijd leuk om een lijst te maken met leuke weetjes die jullie misschien nog niet wisten van mij.

Hier volgt dan DE lijst met 25 leuke weetjes over mij:

 1. Ik heb stiekem echt elke avond trek in chips, mijn lievelings chips is de bolognese chips van de Lidl (ik kan daar serieus 2-3 zakken per week van op, alleen probeer ik ze niet elke week te kopen.)
 2. Inspiratie voor mijn outfits haal ik vaak uit personages uit films, series of boeken en uit hoe ik mij voel die week, soms een slons (meestal op maandag), soms super vrouwelijk, soms wat mannelijker etc.
 3. Als ik alleen ben, zing ik graag en doe ik alsof ik een beroemde pop ster ben. Ik kan alleen totaal niet goed zingen.
 4. Ik ben echt gek op dieren dus ik zeg altijd dat ik een boerderij wil hebben met alpaca’s, kippen, honden, geiten, katten, vogels en noem maar op.
 5. Dagdromen doe ik de gehele dag door en tijdens het dagdromen, gebeurd het vaak dat ik veel gezichtsuitdrukkingen maak. Ik zit vaak dan ook echt in mijn eigen bubbel, dus sorry als ik je niet ziet als je naar mij zwaai.
 6. Als ik fiets en ik moet ergens naartoe, dan ben ik altijd te 5-10 min laat, (dus ja ook op werk..)
 7. Inspiratie en eindeloze hersenspinsels komen vaak ’s avonds of ’s nachts in mij op. Overdag ook wel hoor, alleen ’s avonds lukt het mij vaak beter om ermee aan de slag te gaan.
 8. Ik word heel snel aangeschoten, na 2-3 wijntjes voel ik de alcohol al goed. Maar ik ben nog nooit dronken geweest dat ik niks meer weet. Ik weet altijd op tijd te stoppen.
 9. Als ik kippenpootjes of vleugeltjes eet, eet ik het helemaal schoon. Niet echt charmant xD.
 10. Een van mijn favoriete series is New Girl, seizoen 1 heb ik inmiddels 3-4 keer gezien en de rest 1-2x, ik lach nog steeds om dezelfde grapjes. Aflevering 15 van seizoen 2 heb ik het meest bekeken, ik denk al 10x keer.
 11. Ik hou van slapen, maar toch slaap ik altijd laat (vaak tussen 23.30 en 01.00u). Ik slaap altijd liever langer door in de ochtend. Ik ben eigenlijk totaal geen ochtendmens.
 12. Ik huil bij alle films waar een zielig moment in zit, of als ik een film gewoon oprecht mooi vind. Ik ben nou eenmaal een emotie mens.
 13. Soms als ik langs mijn spiegel loop denk ik zo wat zie ik er goed uit zeg! En dan bekijk ik mezelf even met trots. (En dit is echt een hele fijne confidence boost! Niks ego, gewoon zelfliefde)
 14. Als ik een serie of een film kijk of een boek lees en ik vind die helemaal te gek, dan ben ik een tijdje helemaal geobsedeerd ervan. Ik zoek dan allemaal fanplaatjes of quotes of uitspraken erover op pinterest.
 15. Nieuwe mensen ontmoeten of leren kennen vind ik altijd enorm spannend maar ook erg leuk. Als het goed klikt gaat de eerste conversatie het meest over reizen en eten (twee van mijn grote liefdes in het leven).
 16. Ik ben een verzamelaar/shopaholic; ik heb veel kleding, schoenen, sieraden en nagellak. Op mijn werk denken ze dat ik elke dag iets anders én nieuws draag, terwijl ik eigenlijk gewoon elke dag een andere combinatie draag, daarnaast heb ik ook wel genoeg kleding om uit te kiezen.
 17. Naast schrijven kan ik mijn creatieve ei ook kwijt in schilderen.
 18. Ik word dit jaar 28 en ik stiekem word ik een beetje angstig dat ik nu al zo dichtbij de 30 zit (I know, het is nog 2 jaar te gaan, maar kijk hoe snel tijd nu al voorbij is gegaan?). Er is niks mis mee met 30, maar damn, tijd gaat gewoon zo snel! Ik voel me soms nog 18!
 19. Als ik kook gebruik ik vaak geen kookboeken of recepten. Ik improviseer graag. Soms hou ik wel een recept bij de hand als ik iets nog nooit heb gemaakt, maar meestal maak ik dingen uit de losse polsen.
 20. Ik ben bang voor ballonnen, omdat ze altijd zo onverwachts ontploffen en ik daar schrik ik altijd van. Ik houd niet van schrikken.
 21. Ik slaap niet graag in volledige pyjama’s, meestal slaap ik in grote t-shirts. Als het koud is heb ik een gewoon een lekker warm fleece deken over mijn dekbed heen.
 22. De schooldokter zei altijd dat ik niet groter zou worden dan 1.51, maar ik ben dus TOCH WEL 2cm groter geworden! #trots
 23. Ik heb een brede muzieksmaak. Mijn muzieksmaak is voornamelijk afhankelijk van mijn gevoel. Goede lyrics vind ik belangrijk als ik veel emoties heb, ben ik gewoon vrolijk dan maakt de lyrics niet zoveel uit, als het maar vrolijk klinkt.
 24. Soms als er in mijn playlist een sad song voorbij komt en ik zit in een auto of trein, dan doe ik alsof ik een filmpersonage bent die dan in zo’n sad moment van een film zit. (I mean come one, wie heeft dat nou niet stiekem?)
 25. Je mag mij altijd wakker maken voor knuffelen, maar verder gewoon niet please, dan maak je echt een slapende draak wakker en dat wil je niet, geloof me.

Ik hoop dat jullie plezier hebben gehad met het lezen van deze feitjes. Ik ben benieuwd of er feitjes tussen zaten die jullie nog niet van mij wisten. Laat mij weten in een bericht waar jullie verbaast over zijn.

Ik vond het leuk om dit te schrijven. Ik denk dat ik vaker jullie ga vragen wat jullie graag zouden willen lezen op mijn blog! Op de tweede plaats van de keuzes stond een travelblog. Ik zal hier ook wat opties voor geven van welke plaatsen (waar ik ben geweest) jullie iets over zouden willen lezen. Dus houdt mijn instastory’s op mijn Instagram account in de gaten ;).

Liefs,
Nydia

P.S.: Ik heb al deze superleuke GIFs gevonden op https://giphy.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.