Fashion,  Kunst

WINTER RICHTING LENTE LOOKBOOK 2019

Tijd voor mijn winter richting lente lookbook 2019! Een beetje laat, maar ik heb er nu pas inspiratie voor. Het is al bijna twee weken zulk mooi zonnig weer, dat ik enorm de lente kriebels krijg. Ik krijg dan zin om fleurige en luchtige kleding aan te doen. Helaas is het ‘s ochtends en ‘s avonds dan nog wel winters koud. Wat moet je dan aan trekken? Ik ben sowieso van het dragen van laagjes. Ik weet nooit of het warm of koud is op kantoor. Het is voor mij dan altijd makkelijker om iets aan of uit te kunnen trekken. In plaats van kou te kleumen of te vergaan van de warmte of om te kleden. Vandaag deel ik met jullie mijn winter lookbook richting de lente. Scroll verder om te lezen en zien wat dat precies inhoudt 😉

Winter

Ik vind dat alle seizoenen van het jaar wel iets bijzonders hebben. Maar toch vind ik de winter het minst leuk. Ik heb het altijd mega koud, januari lijkt mega lang te duren en de dagen zijn dan zo donker. Ik zit dan ook het liefst op de bank in mijn warme trui, legging en dikke fleece sokken met veel dekentjes. Alles behalve fashionable dus. 

Ik heb daardoor ook nog geen winter lookbook gemaakt, omdat ik weinig inspiratie had voor leuke warme combinaties. Ik ging al gauw voor basic en comfortabel. Uiteindelijk met wat nieuwe kleding (halleluja winter sale en nieuwe lente collectie!) heb ik nu wel leuke winterse combinaties kunnen maken. Aangezien het alweer bijna lente is (nog een maandje!), zijn mijn combinaties zo, dat als ik bijvoorbeeld mijn vest of jasje uitdoe, het als een lente outfit kan gedragen worden. Ik laat jullie 10 leuke combinaties zien die ik heb samengesteld waar je nog je winterjas overheen kan dragen. Misschien haal je hier wel inspiratie uit voor je eigen look🙂

De Winter richting de Lente Lookbook 2019

Alle foto’s zijn gemaakt met mijn Canon Powershot G12 door mijn beste vriendin Karlijn, die mij heeft geholpen deze lookbook in elkaar te zetten <3

Blouse + t-shirt: Primark mannenafdeling
Rok: Primark lente collectie
Sokken: had ik nog liggen
Schoenen: all-stars
Vest: Primark wintercollectie
T-shirt + Rok: Primark lente collectie
Sokken: had ik nog liggen
Schoenen: Van Haren
Spijkerjas: Mango zomersale 2018
T-shirt: Primark mannen afdeling
Rok: had ik nog liggen
Sokken: had ik nog liggen
Schoenen: Van Haren
Vest: Zara (maar van 2015 ofzo xD)
T-shirt: Primark mannen afdeling
Broek: Primark lente collectie
Schoenen: Adidas
Chips: Quinoa chips van de Lidl
Blazer: Mango (maar gevonden bij een tweedehandse kleding beurs)
T-shirt: Primark lente collectie
Broek: Primark lente collectie
Schoenen: Van Haren
Blazer + coltrui: The Stones Wintersale
Rok; Berskha (maar tweedehands gekocht via UWV)
Sokken: had ik nog liggen
Schoenen: Van Haren
Coltrui: Primark winter collectie 2018
Rok; Mango wintersale
Schoenen: Van Haren
Coltrui: Primark winter collectie 2018
Broekrok; Mango wintersale
Schoenen: Van Haren
Leren jack: Zara (maar van 2017 ofzo)
Coltrui: Primark winter collectie 2018
Jurk: Vila (object) sale
Schoenen: Van Haren
Leren jack: Zara (maar van 2017 ofzo)
Jurk: Mango wintersale
Schoenen: Van Haren

Heb jij ook al zo’n zin in de lente?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.