Over

Welkom op Dreaming with Nydiart!

Ik ben Nydia, een full-time dromer geboren in 1990 die zich graag bezig houd met schrijven, voornamelijke over lifestyle en travel. Boeken en gedichten zijn mijn toevlucht van de realiteit. Creativiteit is een passie die ik vaak uit in schilderijen of het schrijven van gedichten, maar ook op andere manieren; bijvoorbeeld in het koken en bedenken van nieuwe (gezonde) recepten of nieuwe outfits samenstellen met de kleding die ik al heb. Ik houd me graag fit door 2 keer in de week te sporten inclusief zo vaak mogelijk fietsen als ik ergens naar toe moet in mijn eigen stadje ipv OV te pakken.

Ik kan heel vrolijk worden van kleine dingen waar veel mensen niet naar omkijken. Dieren en mensen die dichtbij me staan geven mij een geluksgevoel die ik niet niet kan omschrijven. In de loop der jaren heb ik flink wat zelfvertrouwen, zelfrespect en liefde voor mezelf opgebouwd. Ik ben trots op de vrouw die ik nu ben en hoe hard ik ervoor heb gewerkt om haar te kunnen zijn. Sinds 2011 leef ik met een chronische darmziekte, Colitis Ulcerosa, die veel effect heeft gehad op mezelf en mijn leven. Nu de ziekte door de juiste medicatie onder controle is, probeer ik mijn leven zo gezond en positief mogelijk te leven. Het leven is maar is zo kort om het bij de pakken neer te zitten.

Ik ben niet perfect, daar streef ik ook niet naar. Ik streef naar balans in mijn geweldig drukke leventje waarin ik al mijn passies en hobbies kan combineren met mijn baan. Ik ben namelijk van alle markten thuis, ik wil en ga mezelf niet specificeren met deze blog. Ik deel wat ik leuk vind om te delen met de buitenwereld en ik zou het fantastisch vinden als dit voor anders inspirerend en motiverend is.

Dus “sit back and relax” en volg mij in mijn reis vol chaos en dromen die mij leiden naar de goede balans in het leven.